CSU Asesoft Ploiești   BC Târgu MureșDuminică, 26 Martie, a avut loc confruntarea dintre CSU Asesoft Ploiești și Târgu Mureș, contând pentru etapa 28 din sezonul regulat  (Divizia A – Baschet Masculin).

Ploieștenii au început în forța, reușind încă din debutul meciului să se distanțeze, diferența dintre cele două echipe ajungând la 14 puncte in sfertul 1.

După o serie de greșeli la finalizare, ploieștenii au pierdut teren și s-au văzut conduși la finalul sfertului 2 cu 48 la 42.

Publicul ploieștean, simțind momentul greu prin care trecea echipa, a continuat să iși încurajeze favoriții, aceștia din urmă, reușind in sfertul 3 să revină in joc și să pună probleme celor din Târgu Mureș.

Cei de la CSU Asesoft au reușit să reducă diferența dintre cele două echipe, sfărșitul acestui sfert surprinzându-i în avantaj, conduncând cu 71 la 64.

Sfertul 4 a început în aceeași notă, cu echipa din Ploiești conducând atât jocul cât și pe tabelă. Burlacu a închis tabela de marcaj in ultima secundă a jocului cu un coș de 3 puncte de la mare distanță.

Burlacu a fost declarat MVPul etapei, terminând meciul cu 28 de puncte, 9 recuperări, 7 pase decisive si 2 intercepții.

 

#sursa imaginii: CSUAsesoft.ro