PhIT Community organizează al treilea meetup al comunității IT locale dedicat tuturor prahovenilor care lucrează, studiază sau pur și simplu sunt atrași de domeniul IT.

Meetup-ul va avea loc pe data de 12 Septembrie 2015, între orele 12:00-14:00, în Ploiești, pe Strada Biruinței nr.8, la Centrul Educational Cursuri Copii Ploiesti.

Scopul evenimentului este de a reuni persoane active în același domeniu, țintind crearea unei comunități IT prahovene dedicată tuturor persoanelor active sau a doar celor interesate de acest domeniu.

Detaliile complete privind primul meetup PhIT Community se pot găsi accesând fb.com/phitcom sau prin alăturarea la grupul nostru de Facebook  fb.com/groups/phitcom.

În finalul acestei ediții,  vom oferii 15 invitații la un important eveniment bussiness-to-bussiness din domeniul IT, Internet & Mobile World, ce anul acesta se va desfășura pe data de 7-8 octombrie, în București la Romexpo.

De asemenea, Andrei Făgădău ne va ajuta să înțelegem dar și să explorăm Deep Web-ul.

Prahova IT Community este o comunitate proaspăt pusă la punct, în care prahovenii își unesc forțele într-o comunitate în care valoarea nou creată este într-o continuă dezvoltare. Conferințe, meet-up-uri, proiecte și multe altele se regăsesc în comunitatea noastră, cu scopul benefic de a reuni profesioniști din toate domeniile conexe ale IT-ului din județul Prahova.

Considerăm că atât Prahova, cât și orașul Ploiești au nevoie de o dezvoltare în acest sens. În fiecare an, facultățile din regiune licențiază sute de prahoveni în IT. În fiecare zi, mii de angajați în IT pleacă spre București sau spre locurile de muncă din afara Prahovei. În fiecare minut, un elev pasionat de informatică dorește să afle mai mult despre pasiunea lui și să se specializeze.

 

Date de contact:
PhIT Community
E-mail: contact@phitcom.ro
Website: fb.com/phitcom
Personă de contact: Dănilă Mihaela-PR
Telefon: 0735843820