Hei…astăzi o să îți vorbesc doar ție. Pentru că ești la fel ca mine. Pentru ca ești diferit(ă).

Amândoi avem un drum, același drum, aceeași călătorie de facut. Aceea de a trai. Aceea de  a ne împlini, de a ajunge undeva, unde, deseori doar noi știm.

Ne uităm în jurul nostru deseori, căutând modele. Modele de la care avem ce învăța, de la care ne putem inspira. Modele care ne pot ajuta să ne dezvoltam, atât personal, cât și profesional. Căutăm persoane de la care putem ”fura” cât de puțin, adăugând acel pic la marea noastră colecție de gesturi si sentimente traite. De către noi sau împrumutate de la ceilalți.

Din păcate, societatea actuală nu promovează succesul. Succesul din spatele sutelore de nopți nedormite, din spatele bibliotecilor citite, din spatele miilor de file scrise…

Din fericire, în această societate colorată, există și persoane care prețuiesc valoarea, prețuiesc  viața.

Doar pentru tine, cititorule

Există persoane care pun preț pe om, pun preț pe dezvoltarea sa. Pe acești oameni i-am descoperit de curând. Ei mi-au readus bucuria de a învăța cu zămbetul pe buze.

De a nu renunța la dezvoltarea personală. Știu, poate pare pompos, poate crezi că este o pierdere de timp, nu ai fi primul și nici ultimul. Hai să îi spunem ”de a nu renunța la a fi un om mai bun, mai complet”.

M-au primit la unul din cursurile lor. Acolo mi-au arătat cum să îmi folosesc emoțiile în avantajul meu. M-au învățat ce înseamnă autocontrol și căte beneficii îmi pot aduce. Mi-au spus ce rol are pregatirea în căpătarea încrederii în sine și mi-au arătat care e diferența dintre mine și oglindirea mea.

Însă, cel mai important lucru este că mi-au redat speranța că oricine poate deveni mai bun.

Cei despre care îți vorbesc sunt  cei din echipa Succes Personal. Ei, după cum poți observa, prezinta o serie de cursuri pentru dezvoltare personală. Eu am fost la cel de public speaking. Și am fost foarte mulțumit, drept urmare voi merge și la ”Clubul de public speaking”, singurul club de acest gen din Ploiești.

Cu ajutorul lor, îți pot oferi în luna iunie, o reducere de 20% pentru oricare din cursurile prezentate. Reducere pe care o poți primi dacă te înscrii pe siteul lor, adăugând codul ”eduardbindila.info”  în câmpul ”De unde ați aflat de noi”.

Ne vedem la curs Doar pentru tine, cititorule .

music