Vineri 13 Mai...Bine!După o frumoasă, minuntă, chiar mirobolantă zi de muncă, după ce era să mă muște de cap un scump câine, iar alți doi m-au alergat, doar cât să mă simt și eu băgat in seamă, pot spune că minunata zi de 13, vineri 13 s-a cam încheiat.

Niciun ghinion major, nicio întâmplare nefastă, doar mici, mici treceri razante pe lângă acestea, se pare. Ave Divinitas! – sau ceva de genul acesta.

Dacă stau bine să mă gândesc, 13le acesta nu prea mi-a purtat ghinion. În liceu, sala 13 îmi era casă și dacă îmi amintesc bine, cea mai mare notă la chimie – o materie durearoasă la noi in liceu, dar frumoasă (rog ai mei colegi să lase roșiile, oula și sticlele goale de bere jos!) – am căpătat-o într-o superbă zi de 13. Paradoxal, este faptul că am uitat ce nota a fost. Poate doar să caut in carnetul de note din tinerețe, pentru că un asemenea trofeu sigur atarnă cu grație pe acele pagini…

Și ca să nu vă mai plictisesc cu ale mele întâmplări,vă mai zic doar atat: Urmează Sâmbătă 14 Mai și Duminică 15 Mai, zile în care Asesoftul dispută acasă primele 2 meciuri din finala Diviziei A la baschet masculin.

Până data viitoare, să ne auzim – citim – cu bine și baftă CSU.